ΠΑ.Σ.Δ.ΜΗ.Π.
Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος

Καλωσήλθες επισκέπτη
Σύνδεση
Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε
Avatar
Δεν έχετε κάνει εγγραφή ακόμα;

Γίνετε μέλος! Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση και επωφεληθείτε από τη σελίδα.

Μηδενισμός κωδικού - Υπενθύμιση ονόματος χρήστη

Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι

register

Πληρωμη συνδρομης

Η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει την δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της ετήσιας συνδρομής από τα μέλη του συλλόγου.

Διαφημιση στο site

Εάν επιθυμείτε να διαφημίζεστε στο site του ΠΑ.Σ.Δ.ΜΗ.Π. επικοινωνήστε μαζί μας.

Είστε εδώ:Νέα του Συλλόγου/Δράσεις/ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠ
Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 21:39

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠ

Μετά και την εκλογοαπολογιστική συνέλευση αποφασίστηκε η πραγματοποίηση των εκλογών του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος τη Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, από της 9:00 μέχρι της 19:00, μέσω ηλεκτρονικής επιστολικής ψηφοφορίας.


Η Διαδικασία αφορά την εκλογή του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣΔΜΗΠ, καθώς και την εκλογή των διοικητικών συμβουλίων των περιφερειακών τμημάτων του ΠΑΣΔΜΗΠ.

Δικαίωμα συμμετοχής σαν υποψήφιοι στις διαδικασίες του συλλόγου έχουν τα μέλη που θα έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εισφορές μέχρι τις 14/12/2014, και οι συνάδελφοι που επιθυμούν να ψηφίσουν μέχρι τις 18/12/2014. Για πληροφορίες ενημέρωσης ποσού οφειλής, εξόφλησης συνδρομών και εγγραφής υπάρχουν  μπορείτε να στείλετε ερώτημα είτε στο μαιλ του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 
Η ετήσια συνδρομή των μελών είναι 10 ευρώ και μπορεί να κατατεθεί στους κάτωθι λογαριασμούς, με ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ.
 
Αναλυτικές πληροφορίες στο λινκ:
 
Δηλώσεις Υποψηφιοτήτων στις εκλογές γίνονται με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στο οποίο πρέπει να αναφέρεται η θέση που επιθυμεί να είναι υποψήφιος, να είναι οικονομικά τακτοποιημένος/η, και να αναφέρεται επίσης και η περιφερειακή ενότητα στην οποία είναι μόνιμος κάτοικος, ή έχει έναρξη της επαγγελματικής του δραστηριότητα, ώστε να κατανεμηθούν σωστά τα μέλη μας στα περιφερειακά τμήματα.

Όσα μέλη θέλουν να συμμετέχουν στη διαδικασία θα πρέπει να μας αποστείλουν μέχρι τις 18/12 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ένα mail στο οποίο να αναφέρουν την περιφερειακή ενότητα στην οποία είναι μόνιμοι κάτοικοι, ή έχουν έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας. Στο mail αυτό θα τους αποσταλεί ο μοναδικός κωδικός για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Σημαντική Σημείωση: Στη διαδικασία των εκλογών θα τεθεί προς τα μέλη του συλλόγου το ερώτημα εάν επιθυμούν αλλαγή του καταστατικού, και αντικατάσταση του άρθρου 5, παράγραφος 3,

" Τακτικά Μέλη του Συλλόγου δικαιούνται να γίνουν οι διπλ. Μηχανικοί, απόφοιτοι αναγνωρισμένων από το Κράτος Πανεπιστημιακών Σχολών που έχουν λάβει Άδεια Άσκησης του Επαγγέλματος στην Ελλάδα την ειδικότητα του Μηχανικού Περιβάλλοντος (ΕΝVIRONMENTAL ENGINEERING). " , 
δηλαδή μόνο οι εγγεγραμμένοι συνάδελφοι στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, και να αντικατασταθεί από τη φράση :

" Τακτικά Μέλη του Συλλόγου δικαιούνται να γίνουν οι διπλωματούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος, απόφοιτοι Πολυτεχνείων και Πολυτεχνικών σχολών της ημεδαπής, και οι κάτοχοι τίτλων ισοτίμων και ομοταγών σχολών του εξωτερικού στο ΕΝVIRONMENTAL ENGINEERING, αναγνωρισμένων από το Ελληνικό κράτος . "

Διαδικασία Εγγραφής στο Μητρώο Μελετητών

Το τμήμα Μητρώου Μελετών, ανήκει στην Διεύθυνση Μητρώων και Τεχνικών Επαγγελμάτων - Δ15  του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων (πρώην Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.) και συγκεκριμένα στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων.

Περισσότερα

Διαδικασία ΜΕΚ

Το τμήμα Μητρώου Εμπειρίας Κατασκευαστών, ανήκει στην Διεύθυνση Μητρώων και Τεχνικών Επαγγελμάτων - Δ15 του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων (πρώην Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.) και συγκεκριμένα στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων.

Περισσότερα

BANNER-GR

Τελευταία Νέα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠΜετά και την…
Περισσότερα
Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση 2014
Συνάδελφοι, Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου,…
Περισσότερα
Δείτε τα όλα