Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαχείριση οικιακών και βιομηχανικών αποβλήτων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κατασκευή και αναβάθμιση εγκαταστάσεων διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων σύμφωνα με τους εγκεκριμένους ΠΕΣΔΑ των Περιφερειών. Χρηματοδότηση επεκτάσεων υφιστάμενων ΧΥΤΑ με διαμόρφωση νέων κυψελών υποδοχής απορριμμάτων.

Επιχειρησιακό πρόγραμμα
ΕΠ "Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη"
Εκχωρείται από
ΕΠ "Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας- Ηπείρου"
Ποσοστό συγχρηματοδότησης
85% (Ταμείο Συνοχής)
Περιοχή εφαρμογής
Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τομείς ενδιαφέροντος
Περιβάλλον
Κατηγορία δικαιούχων
Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Α' και Β' βαθμού)
Σε ποιους απευθύνεται
ΦοΔΣΑ Περιφέρειας Θεσσαλίας
Όροι και προϋποθέσεις
Η υποβολή των αιτήσεων περιλαμβάνει τα ακόλουθα: (i) Αίτηση Χρηματοδότησης, υπόδειγμα της οποίας επισυνάπτεται ...
Τι χρηματοδοτείται
Επεκτάσεις υφιστάμενων ΧΥΤΑ με διαμόρφωση νέων κυψελών υποδοχής απορριμμάτων
Προϋπολογισμός
€ 7.000.000
Περίοδος υποβολής
από 5/7/2012 έως 31/12/2012
Στην περίπτωση της άμεσης αξιολόγησης η ημερομηνία υποβολής των προτάσεων δύναται να λήξει σε χρόνο ενωρίτερο της ανωτέρω προσδιοριζόμενης ημερομηνίας σε περίπτωση εξάντλησης της προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης της παρούσας πρόσκλησης. Η ενημέρωση των δυνητικών δικαιούχων γίνεται μέσω της οικείας ιστοσελίδας.
Ο υποψήφιος δικαιούχος υποβάλλει την πρότασή του μέσω της ηλεκτρονικής υποβολής του ΟΠΣ. Κατά την ηλεκτρονική υποβολή αποστέλλει συνημμένα σε μορφή pdf το υπογεγραμμένο Τεχνικό Δελτίο Προτεινόμενης Πράξης καθώς και όλα τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα, ενώ η χρηματοοικονομική ανάλυση υποβάλλεται σε μορφή Excel. Σε περιπτώσεις που ορισμένα συνοδευτικά έγγραφα όπως μελέτες, τεύχη δημοπράτησης κ.α. λόγω μεγάλου όγκου δεν είναι δυνατόν να υποβληθούν ηλεκτρονικά ο δικαιούχος υποχρεούται να τα αποστείλει στον φορέα "ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ" στη διεύθυνση: Σωκράτους 111, Λάρισα T.K. 413 36, τις ώρες 9:00 - 15:00, το αργότερο έως την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της πρότασής του. Τα πρωτότυπα έγγραφα της πρότασης υποβάλλονται και ταχυδρομικώς, επί αποδείξει με ημερομηνία αποστολής την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής τους.
Το έντυπο ΤΔΠΠ που θα υποβληθεί στο φάκελο με τα πρωτότυπα έγγραφα της προτεινόμενης πράξης και θα φέρει σφραγίδα και υπογραφή από τους αρμόδιους φορείς, θα πρέπει να είναι το παραγόμενο από το σύστημα μετά από την συμπλήρωση της φόρμας ΤΔΠΠ της ηλεκτρονικής υποβολής ΕΣΠΑ.

ΕΣΠΑ 2007-2013