ΠΑ.Σ.Δ.ΜΗ.Π.
Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος

Καλωσήλθες επισκέπτη
Σύνδεση
Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε
Avatar
Δεν έχετε κάνει εγγραφή ακόμα;

Γίνετε μέλος! Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση και επωφεληθείτε από τη σελίδα.

Μηδενισμός κωδικού - Υπενθύμιση ονόματος χρήστη

Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι

register

Πληρωμη συνδρομης

Η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει την δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της ετήσιας συνδρομής από τα μέλη του συλλόγου.

Διαφημιση στο site

Εάν επιθυμείτε να διαφημίζεστε στο site του ΠΑ.Σ.Δ.ΜΗ.Π. επικοινωνήστε μαζί μας.

Είστε εδώ:Μηχανικός Περιβάλλοντος/Τεχνικές Ειδήσεις/Έκθεση για το Πράσινο Κτήριο τον Οκτώβριο

Έκθεση για το Πράσινο Κτήριο τον Οκτώβριο

Το πλέον σύγχρονο και επιτυχημένο τρίπτυχο της ελληνικής αγοράς δίνει το παρόν στην σημαντικότερη συνάντηση επαγγελματιών και επιχειρηματικού κλάδου για το 2012. Η Building Green2012 ανοίγει τις πόρτες της 5 – 7 Οκτωβρίου στο M. E. C. Expo Center στην Παιανία και δίνει τον παλμό των εργασιών, που φέρνουν ακόμα πιο κοντά την ανάπτυξη και τη δυναμική πορεία. Στον χώρο της Διαχείρισης και Εξοικονόμησης Ενέργειας, η Building Green 2012 παρουσιάζει την καινούρια στροφή και την πορεία ανάπτυξης στην ασθμαίνουσα αγορά και βιομηχανία κτιρίων.

Στην Building Green 2012, οι σημαντικότερες επιχειρήσεις της βιομηχανίας της δόμησης και της ενεργειακής αποδοτικότητας υποδέχονται κοινό και επαγγελματίες και παρουσιάζουν τα νέα, πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα τους. Για ακόμη μία χρονιά το Πράσινο, Έξυπνο και Ενεργειακά Αποδοτικό και φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον Κτίριο έρχεται στο προσκήνιο και ολόκληρη η γκάμα προϊόντων, υλικών, υπηρεσιών και επαγγελματιών δίνει το παρόν στο προγραμματισμένο μεγάλο ετήσιο ραντεβού.

Παθητικό Κτίριο και Κατασκευές Μηδενικών Εκπομπών Ρύπων – Καθαρές Τεχνολογίες και Υλικά Δόμησης, Προσόψεις – Καλύψεις - Εγκαταστάσεις, Παραγω γή, Διαχείριση Ενέργειας και Πόρων – Δομικά Υλικά και Νέα Συστήματα Πιστοποίησης και Αξιολόγησης της Απόδοσης, Αυτοματισμοί, Εξοπλισμός και Επενδύσεις μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Παράλληλα με την εμπορική έκθεση Δόμησης και Πράσινης Ανάπτυξης, θα πραγματοποιηθούν τα καθιερωμένα τεχνικά και εμπορικά σεμινάρια όπου εκθέτες και επαγγελματίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Ταυτόχρονα, στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο θα πραγματοποιηθεί το Eco Building Conference, το επιστημονικό συνέδριο που πλαισιώνει, ενημερώνει και δίνει το κύρος της επαγγελματικής και πάντα επίκαιρης προσέγγισης της Building Green στο σύγχρονο κτίριο, την ενέργεια και το περιβάλλον.

Με τη συνδιοργάνωση της Bioenergy 2012 και Sun& Shadow 2012, η BuildingGreen 2012 ήδη συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και προετοιμάζει το έδαφος για έναν παραγωγικό επιχειρησιακό χειμώνα.

Περισσότερα : WWW.BUILDINGGREENEXPO.GR 

Διαδικασία Εγγραφής στο Μητρώο Μελετητών

Το τμήμα Μητρώου Μελετών, ανήκει στην Διεύθυνση Μητρώων και Τεχνικών Επαγγελμάτων - Δ15  του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων (πρώην Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.) και συγκεκριμένα στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων.

Περισσότερα

Διαδικασία ΜΕΚ

Το τμήμα Μητρώου Εμπειρίας Κατασκευαστών, ανήκει στην Διεύθυνση Μητρώων και Τεχνικών Επαγγελμάτων - Δ15 του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων (πρώην Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.) και συγκεκριμένα στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων.

Περισσότερα

BANNER-GR

Τελευταία Νέα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠΜετά και την…
Περισσότερα
Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση 2014
Συνάδελφοι, Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου,…
Περισσότερα
Δείτε τα όλα