ΠΑ.Σ.Δ.ΜΗ.Π.
Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος

Καλωσήλθες επισκέπτη
Σύνδεση
Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε
Avatar
Δεν έχετε κάνει εγγραφή ακόμα;

Γίνετε μέλος! Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση και επωφεληθείτε από τη σελίδα.

Μηδενισμός κωδικού - Υπενθύμιση ονόματος χρήστη

Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι
Γεια χαρά, Επισκέπτης
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Γενικά Θέματα
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠ

  • Asamiotakis
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 92
  • Karma: 3

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠ

#195 9 Χρόνια, 5 Μήνες πριν
Μετά και την εκλογοαπολογιστική συνέλευση αποφασίστηκε η πραγματοποίηση των εκλογών του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος τη Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, από της 9:00 μέχρι της 19:00, μέσω ηλεκτρονικής επιστολικής ψηφοφορίας.

Η Διαδικασία αφορά την εκλογή του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣΔΜΗΠ, καθώς και την εκλογή των διοικητικών συμβουλίων των περιφερειακών τμημάτων του ΠΑΣΔΜΗΠ.

Δικαίωμα συμμετοχής σαν υποψήφιοι στις διαδικασίες του συλλόγου έχουν τα μέλη που θα έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εισφορές μέχρι τις 14/12/2014, και οι συνάδελφοι που επιθυμούν να ψηφίσουν μέχρι τις 18/12/2014.
Η ετήσια συνδρομή του συλλόγου είναι 10 ευρώ για τα ήδη μέλη μας, ενώ για τα νέα μέλη είναι 10 ευρώ εγγραφή συν 10 ευρώ συνδρομή.
Πληροφορίες ενημέρωσης ποσό οφειλής, εξόφλησης συνδρομών και εγγραφής υπάρχουν στο παρακάτω λινκ :
www.enveng.gr/index.php?option=com_k2&am...id=61&Itemid=238


Τα περιφερειακά τμήματα που προτείνεται να ιδρυθούν, βάση ενδιαφέροντος που μέχρι σήμερα έχει παρουσιαστεί, και βάση καταστατικού είναι:

1)Π.Τ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Νομοί Δράμας, Καβάλας, Έβρου, Ροδόπης και
Ξάνθης.

2) Π.Τ. Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Νομοί Κιλκίς, Σερρών, Κοζάνης, Καστοριάς,
Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Φλώρινας και Γρεβενών.

3) Π.Τ. Στερεάς Ελλάδας. Νομοί Φθιώτιδας, Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Εύβοιας και Ευρυτανίας.

4) Π.Τ. Ηπείρου. Νομοί Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Άρτας,

5) Π.Τ. Θεσσαλίας. Νομοί, Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας.

6) Π.Τ. Πελοποννήσου. Νομοί Αχαΐας, Λακωνίας, Κορινθίας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Ηλείας,
Μεσσηνίας.

7) Π.Τ Ιονίων Νήσων. Νομοί Κέρκυρας, Λευκάδας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας

8.) Π.Τ. Βορείου Αιγαίου. Νομοί Σάμου, Λέσβου, Λήμνου, Χίου.

9) Π.Τ Νοτίου Αιγαίου. Νομοί Κυκλάδων και Δωδεκανήσων

10) Π.Τ. Κρήτης. Νομοί Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων.

Θέλοντας να διευκολύνουμε τη οργανωμένη και επίσημη παρουσία του συλλόγου σε όλη την Ελλάδα, θεωρούμε ότι μπορεί να ιδρυθεί περιφερειακό τμήμα αρκεί τουλάχιστον 5 άτομα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να δηλώσουν συμμετοχή στις εκλογές αυτού του τμήματος.

Δηλώσεις Υποψηφιοτήτων στις εκλογές γίνονται με μαιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , στο οποίο πρέπει να αναφέρεται η θέση που επιθυμεί να είναι υποψήφιος, να είναι οικονομικά τακτοποιημένος/η, και να αναφέρεται επίσης και η περιφερειακή ενότητα στην οποία είναι μόνιμος κάτοικος, ή έχει έναρξη της επαγγελματικής του δραστηριότητα, ώστε να κατανεμηθούν σωστά τα μέλη μας στα περιφερειακά τμήματα.

Επίσης καλούμε όλα τα μέλη μας, θέσουν δεν θέσουν υποψηφιότητα, να μας αποστείλουν μέχρι τις 18/12 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , mail στο οποίο να αναφέρουν την περιφερειακή ενότητα στην οποία είναι μόνιμοι κάτοικοι, ή έχουν έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητα, για τους ίδιους παραπάνω λόγους.
Όλα τα μέλη που θα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στις εκλογές, παρακαλούμε να μας επικοινωνήσουν μέσω μαιλ, διότι στο μαιλ τους θα τους αποσταλεί ο μοναδικός κωδικός για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Σημαντική Σημείωση: Στη διαδικασία των εκλογών θα τεθεί προς τα μέλη του συλλόγου το ερώτημα εάν επιθυμούν αλλαγή του καταστατικού, και αντικατάσταση του άρθρου 5, παράγραφος 3,
" Τακτικά Μέλη του Συλλόγου δικαιούνται να γίνουν οι διπλ. Μηχανικοί, απόφοιτοι αναγνωρισμένων από το Κράτος Πανεπιστηµιακών Σχολών που έχουν λάβει Άδεια Άσκησης του Επαγγέλµατος στην Ελλάδα την ειδικότητα του Μηχανικού Περιβάλλοντος (ΕΝVIRONMENTAL ENGINEERING). " , δηλαδή μόνο οι εγγεγραμμένοι συνάδελφοι στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, και να αντικατασταθεί από τη φράση :
" Τακτικά Μέλη του Συλλόγου δικαιούνται να γίνουν οι διπλωματούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος, απόφοιτοι Πολυτεχνείων και Πολυτεχνικών σχολών της ημεδαπής, και οι κάτοχοι τίτλων ισοτίμων και ομοταγών σχολών του εξωτερικού στο ΕΝVIRONMENTAL ENGINEERING, αναγνωρισμένων από το Ελληνικό κράτος . "
Πρόεδρος ΠΑ.Σ.Δ.ΜΗ.Π
Τελευταία διόρθωση: 9 Χρόνια, 5 Μήνες πριν από Asamiotakis.
  • pzolkou
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Fresh Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 6
  • Karma: 1

Απ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠ

#197 9 Χρόνια, 5 Μήνες πριν
Οι εκλογές με την ηλεκτρονική ψηφοφορία, αν και την προηγούμενη φορά δεν το είχα θήξει ουσιαστικά, πέρα του ότι είναι διαβλητές & οι χειριστές της πλατφόρμας μπορούν ανά πάσα στιγμή τι ψήφισε ο καθένας μας, δεν είναι σωστές!

Αποτελούν ένα ολοκληρωμένο φακέλωμα & εξευτελισμό της διαδικασίας!

Οι εκλογές πρέπει να είναι ένας σταθμός μαζέματος του κόσμου συζήτησης και προβληματισμού & όχι το μάζεμα "κουκιών" που κάποιοι θέλουν να κάνουν, στέλνοντας emails , τηλεφωνώντας σε συναδέλφους καλώντας τους μόνο να κάνουν κλικ στο όνομά τους....
  • Asamiotakis
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 92
  • Karma: 3

Απ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠ

#198 9 Χρόνια, 5 Μήνες πριν
Περικλή η πλατφόρμα δεν σου δίνει δικαίωμα στην εφορευτική να ξέρει τι ψήφισε ο καθένας, μονάχα εάν ψήφισε. Το αποτέλεσμα δίνεται μια και καλή την ώρα που έχει δηλώσει ο χρήστης τη λήξη της διαδικασίας. Δεν μπορεί να ξέρει κατά τη διάρκεια πως κατανέμονται οι σταυροί. Επίσης ηλεκτρονική ψηφοφορία γίνεται σε πολλές χώρες του κόσμου ακόμα και για την εκλογή κυβερνήσεων.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων, και επειδή ο σύλλογος είναι μικρός και τα μέλη μας διασκορπισμένα σε όλη την Ελλάδα, το ίδιο το καταστατικό, δίνει το δικαίωμα της επιστολικής ψηφοφορίας. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι ένας είδος επιστολικής ψήφου.
Μακάρι να είχαμε τη δυναμική να στήναμε μαζικές κάλπες σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Δυστυχώς τα μεγέθη μας δεν μας το επιτρέπουν αυτό...
Πρόεδρος ΠΑ.Σ.Δ.ΜΗ.Π
  • pzolkou
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Fresh Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 6
  • Karma: 1

Απ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠ

#199 9 Χρόνια, 5 Μήνες πριν
Έλα βρε Αντώνη, ξέρουμε και οι δύο ότι η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι διαβλητή. Δεν με ενδιαφέρει αν το καταστατικό το επιτρέπει. Εγώ προτείνω κάλπες παραδοσιακές και πατροπαράδοτες σε κάθε πόλη που θα οριστούν τα περιφερειακά. Όπου στηθούν
  • Asamiotakis
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 92
  • Karma: 3

Απ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠ

#200 9 Χρόνια, 5 Μήνες πριν
Περικλή τσέκαρε και μόνος σου, γιατί κάποια πράγματα τα λες μόνο για να τα πεις, για να φανεί ότι έκανες και συ αντιπολίτευση σαν ΠΑΜΕ...

www.ballotbin.com/
Πρόεδρος ΠΑ.Σ.Δ.ΜΗ.Π
  • Σελίδα:
  • 1

BANNER-GR