ΠΑ.Σ.Δ.ΜΗ.Π.
Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος

Καλωσήλθες επισκέπτη
Σύνδεση
Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε
Avatar
Δεν έχετε κάνει εγγραφή ακόμα;

Γίνετε μέλος! Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση και επωφεληθείτε από τη σελίδα.

Μηδενισμός κωδικού - Υπενθύμιση ονόματος χρήστη

Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Συνεδριάσεις Δ.Σ.
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Γενικά Θέματα
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Συνεδριάσεις Δ.Σ.

Συνεδριάσεις Δ.Σ.

#33 11 Χρόνια, 6 Μήνες πριν
Δ.Σ. 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημέρωση σχετικά με το Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου 2012.
1. Μετά την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών προς τη Δ15 σχετικά με την εγγραφή των Μηχανικών Περιβάλλοντος στη ΓΕΜ και στα ΜΕΚ και μετά την εισήγησή μας ως Σύλλογος την 31η Ιουλίου σχετικά με το θέμα, αναμένουμε να κληθεί επισήμως ο Σύλλογος από την αρμόδια επιτροπή προκειμένου να προχωρήσουμε περαιτέρω.
2. Αποφασίστηκε η σύνταξη ενός κειμένου από τον ΠΑΣΔΜΗΠ που θα απευθύνεται προς τους υπόλοιπους κλαδικούς συλλόγους των Μηχανικών και που θα τους καλεί σε κοινή δράση σχετικά με το ασφαλιστικό και το φορολογικό.
3. Έχουμε έτοιμο τον φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα για να εργαζόμαστε σαν τεχνικοί ασφαλείας, τον οποίο θα καταθέσουμε εντός των ημερών στο υπουργείο εργασίας και αναμένουμε τη συνεδρίαση τις αρμόδιας επιτροπής για την απόφασή της
4. Όπως γνωρίζετε ο Σύλλογος πλέον διαθέτει ΑΦΜ. Προκειμένου όμως να μπορεί να λάβει τις ετήσιες επιχορηγήσεις από το ΤΕΕ θα πρέπει να γίνει μετατροπή σε Β΄ Τάξης βιβλία. Αυτό προϋποθέτει όμως απόδοση ΦΠΑ (έστω και μηδενικό) ανά τρίμηνο, το οποίο συνεπάγεται πως μας είναι απαραίτητος πλέον ένας λογιστής στην Αθήνα. Κατόπιν συζήτησης προκρίθηκε η λύση του να απευθυνθούμε στα μέλη μας, τα οποία θα μπορούσαν να λάβουν προσφορά από λογιστές που ενδεχομένως συνεργάζονται και με κριτήριο τη χαμηλότερη προσφορά να μας υποδείξουν αυτοί έναν. Η οικονομικότερη προσφορά που δέχτηκε μέχρι στιγμής ο Σύλλογος –και η οποία απορρίφθηκε- είναι 1200€ ετησίως (100€/μήνα).
5. Στο Δ.Σ. παρευρέθηκαν και μέλη του συλλόγου τα οποία θα βοηθήσουν το σύλλογο σε διεκπεραιώσεις εργασιών του συλλόγου στην Αθήνα.
6. Σε ότι αφορά την οικονομική τακτοποίηση μελών, προκειμένου να επαναδραστηριοποιηθούν τα μέλη του Συλλόγου, αυτό που αποφασίστηκε είναι:
Πάγια Εγγραφή: 10€
Ετήσια Συνδρομή: 10€
Ρύθμιση Οφειλών:
Α. Συνάδελφοι οι οποίοι δεν είναι οικονομικώς τακτοποιημένοι για 1 χρόνο καταβάλλουν το ποσό των 10€+το τρέχων οικονομικό έτος
Β. Συνάδελφοι οι οποίοι δεν είναι οικονομικώς τακτοποιημένοι για 2χρόνια καταβάλλουν το ποσό των 20€+το τρέχων οικονομικό έτος
Γ. Συνάδελφοι οι οποίοι δεν είναι οικονομικώς τακτοποιημένοι για 3+ χρόνια καταβάλλουν το ποσό των 30€+το τρέχων οικονομικό έτος.
Π.χ. Αν κάποιος έχει να καταβάλλει συνδρομή από το 2010, αυτός καλείται να δώσει 30€ (2010,2011 + τρέχων οικονομικό έτος)

Από το Δ.Σ.

Αδαμίδης Σάκης
Γραμματέας ΠΑΣΔΜΗΠ
  • Σελίδα:
  • 1

BANNER-GR