ΠΑ.Σ.Δ.ΜΗ.Π.
Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος

Καλωσήλθες επισκέπτη
Σύνδεση
Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε
Avatar
Δεν έχετε κάνει εγγραφή ακόμα;

Γίνετε μέλος! Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση και επωφεληθείτε από τη σελίδα.

Μηδενισμός κωδικού - Υπενθύμιση ονόματος χρήστη

Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι

register

Πληρωμη συνδρομης

Η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει την δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της ετήσιας συνδρομής από τα μέλη του συλλόγου.

Διαφημιση στο site

Εάν επιθυμείτε να διαφημίζεστε στο site του ΠΑ.Σ.Δ.ΜΗ.Π. επικοινωνήστε μαζί μας.

Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος :: Βιβλιοθήκη Αρχείων

Πεδίο μελών - Βιβλιοθήκη

Στο πεδίο αυτό έχουν πρόσβαση μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του ΠΑ.Σ.Δ.ΜΗ.Π. που διατηρούν ενεργό τον ηλεκτρονικό τους λογαριασμό στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε την δημιουργία μιας ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης με βοηθήματα, Πρότυπες Μελέτες, Πανεπιστημιακές Σημειώσεις, Επιστημονικά Άρθρα, Τεχνικούς Κανονισμούς, Νομοθεσία και λοιπό σχετικό υλικό, που ελπίζουμε να βοηθήσει και να εμπλουτίσει τις γνώσεις των μελών του συλλόγου μας.

Δικαίωμα ανεβάσματος υλικού «upload» και «download» έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου που διατηρούν ενεργό τον ηλεκτρονικό λογαριασμό τους. Οι διαχειριστές της σελίδας, θα εγκρίνουν το προτεινόμενο υλικό, για την ηλεκτρονική ασφάλειας της σελίδας, και για τυχόν προσβολή των σχετικών νόμων, περί διακίνησης «απαγορευμένου υλικού».

Ο σύλλογος και κατ΄επέκταση η κάθε διοίκηση του Συλλόγου, δεν φέρουν καμιά ευθύνη για τυχόν αναδημοσίευση οποιουδήποτε υλικού χωρίς να αναφέρονται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησία “copyright” του συγγραφέα. Σε περίπτωση που η δημοσίευσή μας (ολόκληρη ή τμήμα της) προέρχεται από κάποιο άλλο διαδικτυακό τόπο ή από οποιαδήποτε άλλη πηγή, κρίνεται σκόπιμο να γίνεται αναφορά στην πηγή για να είναι σύμφωνη με τον Ν.2121/93 περί Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Καλούμε όλα τα μέλη να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή του συλλόγου, που θα αποτελέσει εφόδιο και παρακαταθήκη γνώσης, για όλους του Συναδέλφους Μηχανικούς Περιβάλλοντος.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά την βιβλιοθήκη της ιστοσελίδας του συλλόγου, το επίσημο φόρουμ του συλλόγου και το μητρώο μελών της ιστοσελίδας απευθυνθείτε στον διαχειριστή στο email: admin@enveng.gr

Διαδικασία Εγγραφής στο Μητρώο Μελετητών

Το τμήμα Μητρώου Μελετών, ανήκει στην Διεύθυνση Μητρώων και Τεχνικών Επαγγελμάτων - Δ15  του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων (πρώην Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.) και συγκεκριμένα στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων.

Περισσότερα

Διαδικασία ΜΕΚ

Το τμήμα Μητρώου Εμπειρίας Κατασκευαστών, ανήκει στην Διεύθυνση Μητρώων και Τεχνικών Επαγγελμάτων - Δ15 του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων (πρώην Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.) και συγκεκριμένα στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων.

Περισσότερα

BANNER-GR

Τελευταία Νέα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΔΜΗΠΜετά και την…
Περισσότερα
Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση 2014
Συνάδελφοι, Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου,…
Περισσότερα
Δείτε τα όλα